Finnish FI
Etsi
Sulje
Valikko
Etsi
Erikoiserät

phone 020 7302980 Ma-Pe 10-18


Käyttäjätili Käyttäjätili

Parketeillamme jopa 10 vuoden rakennetakuu!
Julkaistu 14.06.2024


Yksi Suomen Vahvimmista yrityksistä!

Julkaistu 14.06.2024

Suomen Vahvimmat


Iloisia uutisia tähän kesään: Saamme ylpeänä ilmoittaa, että Nordic Floors Oy on virallisesti yksi Suomen vahvimmista yrityksistä! Tunnustus toimii indikaattorina luotettavuudesta ja taloudellisesta vakaudesta, mikä on tietysti yksi keskeisimmistä tekijöistä myös asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme.

Platina-tason sertifikaatti


Platina-sertifikaatti myönnetään yrityksille, jotka ovat osoittaneet pitkäaikaista taloudellista vahvuutta ja luotettavuutta. Sertifikaatti perustuu Suomen Asiakastieto Oy:n Rating Alfa -luokitukseen, joka arvioi yrityksen taloudellista tilaa, maksukykyä ja luottohistoriaa useiden vuosien ajalta. Vain 3 % yrityksistä saavuttaa tämän tason, joten näihin muutamaan prosenttiin kuuluminen on meille kunnia. Platina-sertifikaatti on siis luokituksen korkein taso hopean ja kullan jälkeen.

Rating Alfa -luokitus


Rating Alfa -luokitus auttaa siis kokonaisuudessaan ennustamaan yrityksen nykyistä ja tulevaa maksukykyä ja luotettavuutta. Arviointi perustuu sekä yrityksen omiin tietoihin että ulkoisiin lähteisiin, kuten patentti- ja rekisterihallituksen sekä Tilastokeskuksen tietoihin. Luokitus tarjoaa laajan ja kattavan analyysin yrityksen taloudellisesta tilanteesta ja tulevaisuuden näkymistä.

Parketti on ajaton, klassinen ja arvokas investointi, jota ei useinkaan hankita heräteostoksena. Meille onkin ensiarvoisen tärkeää, että Lapua Floorsilla ostokset voi tehdä turvallisin mielin nyt ja tulevaisuudessa, ja jatkammekin panostamista paitsi asiakaspalveluumme, myös juuri taloudelliseen luotettavuuteemme. Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti on osoitus siitä, että monia asioita on tehty oikein jo pidempään, ja samaa linjaa jatkamme eteenpäinkin!



Artikkelissa mainitut tuotteet


 Lähetä WhatsApp-viesti