TUOTETAKUU

Lapua Floors (Nordic Floors Oy) antaa parketin rakenteelle ja pintakäsittelylle kymmenen vuoden takuun ostopäivästä lukien. Takuun piiriin ei kuulu Lapua Floors 240 tuotteet. Takuu ei kata Outlet- ja talouslaatuisia lattianpäällysteitä eikä lattiapäällyste-eriä, jotka on erikseen kaupan yhteydessä rajattu takuun ulkopuolelle.

Takuu koskee ykköslaatuisia parketteja kattaen raaka-aine- ja valmistusvirheet. Takuun piirissä ovat yksityiskäyttöön asennetut, normaaleissa asuinhuoneolosuhteissa olevat parketit, kun Lapua Floorsin asennus- ja hoito-ohjeita on noudatettu.

Takuu ei kata asennusvaiheessa selvästi virheellisiä parkettilautoja, jotka on asennettu lattiaan. Ne on otettava sivuun ja ne vaihdetaan veloituksetta virheettömiin.

Käytössä syntyvät naarmut ja painumat sekä normaalit kulumat eivät kuulu takuun piiriin. Myös tavallisista asuinhuoneolosuhteista (18 – 24 C, RH 40 – 60 %) poikkeamisen aiheuttamat mahdolliset lautojen turpoamat ja kutistumiset ovat takuun ulkopuolella. Koska puu on luonnonmateriaali, niin siitä johtuvat luontaiset värisävyerot, oksat, luonnolliset syykuviot eivät kuulu takuun piiriin. Mahdolliset värivialliset parkettilaudat on otettava sivuun jo asennusvaiheessa.

Takuu korvaa enimmillään lattiamateriaalin arvon. Mahdollisia välillisiä kustannuksia takuu ei kata. Lattian korjauskustannuksia voidaan korvata vain, jos niistä on etukäteen sovittu valmistajan kanssa. Lapua Floors pidättää itsellään oikeuden korjata, korjauttaa ulkopuolisella tai vaihtaa virheellinen lattia. Mahdollisissa takuutapauksissa viallinen parketti palautetaan valmistajalle tapauskohtaisesti sovittavalla tavalla.

Lapua Floorsin antama takuu ei vaikuta kuluttajan lainmukaisiin oikeuksiin.

× Lähetä WhatsApp-viesti