Tammiparketti 260 Rustic Elephant Skin Pure 69,90 €/m² (1-säleinen öljyvahattu & harjattu 14/3x260x450-1900mm)

276,24  per pkt (3,952 m²)

Tammiparketti on luonnonmateriaalia ja sävyvaihtelut kuuluvat sen ominaisuuteen. Kuvat tammiparketeista nettisivuilla/some-kanavissa ja toimittamissamme mallipaloissa saattavat poiketa lopullisesta tilauksesta, sillä jokainen yksittäinen tammiaihio on uniikki.

Kuvaus

Tammiparketti 260 Rustic Elephant Skin Pure 1-säleinen öljyvahattu & harjattu

Elephant Skin Pure tammiparketti on täynnä luonnetta ja luonnon kauneutta. Rikas sävyvaihtelu ja runsaat oksakohdat tekevät tästä tammiparketista näyttävän. Tammiparketin pinta on syväharjattu ja lattian hoitaminen on helppoa.

Tekniset tiedot

 • Tuotekoodi: Lapua Floors Elephant Skin Pure Harjattu
 • Pintakäsittely: Öljyvahattu
 • Pinta: Syväharjattu
 • Viisteet: Kyllä (lankun sivuissa, ei päädyissä)
 • Paksuus: 14 mm
 • Pinnan vahvuus: 3 mm
 • Laudan mitat: 14 x 260 x 450-1900 mm
 • Lankkujen sallitut pituudet: yhdessä paketissa on aina 6 kpl 1900 mm pituista lankkua sekä 4 lyhyempää lankkua (650 + 1250 mm tai 450 + 1450 mm). Sisällytämme lyhyemmät lankut tuotepakkauksiin jalopuun ekologisen käytön sekä asennuksessa seinään päättyvän tarvittavan lyhyemmän lankkutarpeen takia. Tämä vähentää jalopuumateriaalin hävikkiä tuotannossa ja asennuksessa. Mikäli tilassa on runsaasti yli 11 metriä pitkiä sivuja, kannattaa tämä huomioida tilauksessa jotta lyhyitä paloja ei tarvitse käyttää mm. pitkillä käytävillä.
 • Säleet: 1-säleinen – pintakerros muodostuu yhtenäisestä jalopuisesta säleestä
 • Lajitelma: Erittäin rustiikkinen lankkuparketti. Puun luonnollista designia korostavat oksankohdat, mustalla kitatut oksankohdat, halkeamat, painaumat ja syväharjattu pinta.
 • Asennus: Asentaan uivaksi/kelluvaksi liimaamalla ponteista kiinni toisiinsa tai suoraan pohjasta kiinni alustaan
 • Lattialämmitys: Soveltuu lattialämmityksen kanssa
 • Takuu: Rakenteelle kymmenen vuoden takuu ostopäivästä lukien

Lajitelma

Elephant Skin lajitelmassa on runsaasti sävyvaihtelua, oksankohtia, mustalla kitattuja oksankohtia ja painaumia. Pinta on syväharjattu.

Öljyvahatun tammiparketin hoito on helppoa ja miellyttävää

Ylläpidä oikea huoneilmankosteus (RH 40-60%) sekä ohjeiden mukainen lämpötila (+18-24°C) kaikkina vuodenaikoina. Kosteina kausina (kesä) on huolehdittava riittävästä tuuletuksesta, ja kuivina kausina (talvi) oikeasta ilmankostutuksesta käyttämällä huoneilmankosteuttajaa. Tammiparkettilattia turpoaa, kun ilman suhteellinen kosteus lisääntyy ja vastaavasti kutistuu kun ilman suhteellinen kosteus laskee. Suhteellinen ilmankosteus on tärkein tammiparkettilattian toimivuuteen vaikuttava tekijä. Parkettilattialle optimaalinen ilmankosteus on 40 – 60% RH ja lämpötila +18 – 24°C. Suositusarvojen ylittäminen tai alittaminen rasittaa aina parkettia ja vaikuttaa heikentävästi lattian toimivuuteen.

Lattialämmityksen yhteydessä maksimi pintalämpötila +27 °C ja vuorokautinen lämpötilan vaihtelu enintään 5 °C

Ovimatot ulko-ovella suojaavat parkettipintaa naarmuttavalta lialta

Niukka vedenkäyttö siivouksessa ja Vesting pesu- ja hoitoaineilla ylläpito

Huopatassut huonekalujen jaloissa

Huoneiston ollessa tyhjänä lämpötilan laskeminen ja ilmastoinnin pienentäminen etenkin lämmityskaudella

Seuraa lattiamateriaalin värimuutosta ja siirrä tarvittaessa mattoja sekä huonekaluja

Puulattialle on ominaista, että käytön jäljet näkyvät lattiassa kulutuksen mukaan. Öljyvahatun lattian hoidossa on huomioitava sen käyttöaste sekä kuluttavat tekijät. 

Ennen parkettilattian ostoa

Huomiothan, että tammiparketti on luonnonmateriaali ja jokainen tilaus on ainutlaatuinen. Lopullisessa tilauksessa sävy saattaa poiketa kuvissa tai mallipalassa. Asennusvaiheessa on tärkeää, että asentaja valikoi useasta laatikosta tammiparketit, jotta lopputulos olisi hyvä.

Tammiparketin asentaminen talviaikana sekä uudisasunnot

Suomessa tammi-maaliskuun aikana ilman suhteellinen kosteus on alimmillaan. Tammiparketti on luonnonmateriaali ja se kuivuu, kun ilman suhteellinen kosteus on alle 40 % (RH). Tällöin kuiva ilma voi vahingoittaa tammiparkettia pysyvästi. Vauriot ovat yleensä hiushalkeamat tammiparketissa.

On erittäin tärkeätä tarkistaa ennen asennusta, että asennuslämpötila on vähintään 18 °C ja ilman suhteellinen kosteus 40-60 % (RH).

Toimitusaika

Tuotteen toimitusaika on 1-3 vko tilauksesta. Vahvistamme aina erikseen sähköpostitse toimitusajan. Voimme myös varastoida lattian ilmaiseksi ja toimitamme, kun sinulle sopii.

Tammiparketit kätevästi paketeittain!

190 mm leveän tammiparketin pakettiin sisältyy 2,888 m² edestä tammiparkettia.

260 mm leveän tammiparketin pakettiin sisältyy 3,952 m² edestä tammiparkettia.

Laske näin remonttitarpeesi: esimerkiksi jos tarvitset 190 mm leveää tammiparkettilattiaa 60 m², kannattaa tilaukseen varata 5-10 % extraa (hukkapalat seinän vieressä jne.). Tilaa tällöin 60 neliön sijaan 63 neliön tarpeella. Nyt laskin kouraan, eli 63 neliötä / 2,888= 21,8 pakettia, eli pyöristettynä ylöspäin 22 pakettia. Näin remonttikohteesi lattiatarpeet tulevat täytettyä 22 paketilla.

Lisätiedot

Valitse tammiparketin leveys (Elephant Skin)

190 mm (119,90€/m2), 260 mm (149,90€/m2)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

× Lähetä WhatsApp-viesti