Tammiparketti 190 mm leveä – Select – Stone Wash (1-sauvainen)

Tammiparketti Select-lajitelmalla on rauhallisin ja hillityin. Saatavilla 150mm (katso tuote) ja  260 mm leveydellä (katso tuote). Valitse pintakäsittelyksi hiottu tai harjattu pinta.

Tilaa mallipala tästä lattiasta:

Avainlippu

259,63  per pkt (2,888 m²)

Tuotteen neliöhinta: 89,90 €/m²
Toimitusaika:

Koodilla ”LAPUA” 2 mallipalaa 0 €!

Käytä kuponkikoodia ”LAPUA” ostoskorissa ja saat 2 mallipalaa 0 € (norm. 4,90 €/kpl). Maksat vain toimituskulut alk. 5,90 €.

Joustorahoituksen korko on 3 kuukauden euribor-korko lisättynä 4,7 %-12,0 %-yksiköllä (vaihteluväli). Esimerkiksi kun Joustorahoituksen nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (09/2019) + 8 %, todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 13,7 % ja luottohinta 5 358 € tai kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (09/2019) + 12,0 % todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 18,2 % ja luottohinta 5 469 €. Laskennassa on huomioitu kuukausittainen 12,50 euron tilinhoitomaksu. Joustorahoitus on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto. Luottoraja on 1 000 – 50 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Tuotteen kuvaus

Lapua Floors – Tammiparketti 190 Select Stone Wash on 190 mm leveä tammiparketti. Parketin Stone Wash -pintakäsittely öljyvahalla on hienostuneen hillitty ja lattia ei ole niin lämmin sävyltään, kuin Natural ja Pure -sävyllä öljyvahatut tammiparkettimme. Stone Wash on yksi suosituimpia ja rakastetuimpia sävyjämme jo sen takia, että se näyttää modernin raikkaalta, jos lattiasta ei haluta liian lämmintä ja tummaa. Tammen luonnollinen kuviointi erottuu kauniisti öljyvahakäsittelyn läpi.

Pinnassa toistuu kauniisti jokaisen tammiaihion uniikit puunsyyt. Öljyvahattu tammiparketti on erittäin kolmiulotteinen ja kaunis suurena pintana, sillä se heijastaa tammen kuvioinneista valoa kauniimmin kuin lakatut lattiat. Natural-sävy on klassikko, joka tekee siitä helpon vaihtoehdon muun sisustuksen kanssa yhdistettäessä.

Saatavilla myös: 260 mm leveänä, katso tuote!

Valitse pintakäsittely: hiottu tai harjattu

Voit valita tämän tammiparketin pintakäsittelyn joko hiottuna tai harjattuna:


Kuva: Lapua Floors 190 Pure Select Hiottu

Kuva yllä: Hiottu pinta on kaikista silein vaihtoehto ja erittäin tyylikäs. Hiottu pinta on mattapintaisempi vaihtoehto kuin harjattu.


Kuva: Lapua Floors 190 Pure Select Harjattu

Kuva yllä: Harjattu pinta on kestävämpi valinta mm. julkitiloihin. Tämä johtuu jalopuupinnan harjauskäsittelystä, jossa teräsharjoilla poistetaan pehmeää puukuitua pinnasta pois. Harjatussa pinnassa puunsyiden tekstuuri näkyy selvemmin valoa vasten ja lattiassa on kiiltoaste suurempi kuin hiotussa.

Tekniset tiedot
 • Pinnan sävy: Natural (Premium-tason UV LED -öljyvaha)
 • Pinnan käsittely: Hiottu tai harjattu (valittavissa)
 • Viisteet: Kyllä – lankun sivuissa, ei päädyissä
 • Lajitelma: Select (lähes oksaton)
 • Sauvaisuus: 1-sauvainen – jalopuun pintakerros muodostuu yhtenäisestä säleestä
 • Laudan mitat: 14 x 190 x 450-1900 mm (K x L x P)
  • Lankun leveys: 190 mm
  • Paksuus: 14 mm
  • Runko: Ristiinlaminoitu poppeli+koivuvaneri – minimoi tehokkaasti kosteuselämisen
  • Jalopuupinnan vahvuus: 3 mm – mahdollistaa hionnan 1-3 krt
 • Lankkujen sallitut pituudet: yhdessä paketissa on aina 6 kpl 1900 mm pituista lankkua sekä 4 lyhyempää lankkua (650 + 1250 mm tai 450 + 1450 mm). Sisällytämme lyhyemmät lankut tuotepakkauksiin jalopuun ekologisen käytön sekä asennuksessa seinään päättyvän tarvittavan lyhyemmän lankkutarpeen takia. Tämä vähentää jalopuumateriaalin hävikkiä tuotannossa ja asennuksessa. Mikäli tilassa on runsaasti yli 11 metriä pitkiä sivuja, kannattaa tämä huomioida tilauksessa jotta lyhyitä paloja ei tarvitse käyttää mm. pitkillä käytävillä.
 • Ympäristömerkintä/sisäilmaluokitus: M1-luokitus, ftalaattivapaa
 • Lattialämmitys: Soveltuu lattialämmityksen kanssa
 • Asennus: Liimapontti, liimataan ponteista kiinni toisiinsa tai suoraan pohjasta kiinni alustaan. Lue myös: miksi liimapontti on parempi ja edullisempi kuin lukkopontti.
 • Takuu: Rakenteelle kymmenen vuoden takuu ostopäivästä lukien
Lisätietoja / Hyvä tietää

Lajitelma

Select on tammen vähäkuvioisin ja vähäoksaisin lajitelma. Luonnonmateriaalina Select-lajitelmaan sallitaan sisältyvän vähäinen määrä helmioksia sekä pieniä kittauksia, tammen ydinsäteiden aikaansaamaa vaihtelevaa kuviointia sekä syykuviosta syntyvää sävyvaihtelua.

Pinnan käsittely

Voit valita tuotteen joko hiotulla tai harjatulla pinnalla.

Lattian valmistus

Jokainen lattia valmistetaan aina tilauskohtaisesti asiakkaan tilaaman sävyn, tammiparketin leveyden ja pintakäsittelyn mukaisesti tehtaallamme Lapualla. Laadunvalvonnassa jokainen tilaus tarkistetaan silmämääräsäisesti.

Asennus

Lapua Floors tammiparketti liimataan ponteista kiinni toisiinsa. Tämä on suositeltu asennustapa tilaan, jossa tilan pituus ja leveys maksimissaan 10 x 8 m. Mikäli lattian asennuksessa tilan pituus 10 m tai leveys 8 m ylittää rajan, tarvitaan liikuntasauma lattiapintojen väliin, tai lattia liimataan pohjasta alustaan. Pohjasta alustaan liimaus estää lattian kosteuselämisen ja on suositeltu asennustapa yli 10 x 8 m tiloihin. Lue myös: miksi liimapontti on parempi ja edullisempi kuin lukkopontti.

Tutustu myös huolellisesti ennen asentamista: Lapua Floors tammiparketin asennusohje.

Oikea huoneilman suhteellinen kosteus sekä lämpötila tammiparketille

Ylläpidä ihanteellista huoneilman kosteutta (RH 40-60%) sekä ohjeiden mukaista lämpötilaa (+18-24°C) kaikkina vuodenaikoina. Tämä on tärkeä muistaa, sillä kyseessä on orgaaninen luonnontuote. Jos ilman suhteellinen kosteus alittaa RH 40%, silloin tammiparketti voi kutistua, ilmestyä rakoilua, hiushalkeamia sekä aaltoilua. Tutustu myös: asennusohjeet.

Pakettilaskuri
Tilaa kätevästi paketeittain!Yhteen pakettiin sisältyy 2,888 m² edestä parkettilattiaa. Kuinka monta pakettia tarvitset? Laske se pakettilaskurillamme: Käytä laskurissa desimaalipilkkuna pistettä pilkun sijaan. Pyöristä yllä oleva summa ylöspäin ja lisää lukumäärään mukaan 5-10 %, sillä hävikkiä hukkapaloille aiheuttavat usein pitkät seinät ja oviaukot.

Valmistamme parkettilattiat tilaustyönä Lapuan tehtaallamme. Tuotteillamme on 100 % tyytyväisyystakuu.

Tammiparkettituotteillamme on Suomessa testattu, korkein M1-sisäilmaluokitus ja ne sopivat erinomaisesti myös allergikoille.

Käytämme tuotteiden sävytyksessä luonnollisia öljyjä sisältävää LED-öljyvahaa, joka suojaa ja korostaa jalopuun kaunista kuviointia ja sävyä.

Katso myös

 • Wax & Clean (Öljysaippua)

  24,90 
 • Maintenance Oil VÄRITÖN (Hoitoöljy) 1l

  39,90 
 • Intensive Cleaner (Puhdistusaine)

  24,90 
 • Maintenance Oil VALKOINEN (Hoitoöljy) 1l

  39,90 
× Lähetä WhatsApp-viesti