Maali – Teknos – Tela 7, Maalarinvalkoinen

99,90  (18L)

Teknos Tela 7 on maalarinvalkoinen maali, jota voidaan käyttää ilman pohjamaalia – astian koko 18 L.

Tuotetunnus (SKU): TEKNOS-TELA7 Osasto:

Kuvaus

Teknos Tela 7 on maalarinvalkoinen maali, jota voidaan käyttää ilman pohjamaalia – astian koko 18 L.

Vesiohenteinen, himmeä, akrylaattia sisältävä dispersiomaali sisätilojen maalaukseen. MaalausRYL 2012:n mukainen maalaustuoteryhmä 312. Kiiltoryhmä 5. Maali soveltuu uusien ja ennen maalattujen puu-, betoni-, rappaus-, tasoite-, tiili-, ja rakennuslevypintaisten sisäkattojen ja -seinen maalaukseen kun halutaan himmeä, kestävä pinta. Ei oviin, ikkunoihin eikä kalusteisiin.

PINNAN ESIKÄSITTELY

Uudet pinnat puhdistetaan pölystä ja liasta. Aikaisemmin maalatut pinnat pestään RENSA SUPER maalipesuaineella. Kovat tai kiiltävät pinnat hiotaan himmeiksi ja hiontapöly poistetaan. Pinnan epätasaisuudet silotetaan kohteeseen sopivalla SILORA-sarjan tasoitteella. Kuivunut tasoite hiotaan ja pöly poistetaan.
 
KÄSITTELYOHJE
Läpilyöntien estämiseksi lautapintojen oksakohdat pohjamaalataan FUTURA 3 tartuntapohjamaalilla. Teräspinnat pohjamaalataan FERREX AQUA ruosteenestomaalilla. Sinkityt pinnat maalataan suoraan TELA 7:llä. Muut pinnat maalataan suoraan TELA 7:llä tai pohjamaalataan TELA 3:lla. Ennen käyttöä maali sekoitetaan huolellisesti. Maalia ohennetaan tarvittaessa vedellä. Maali levitetään telalla, ruiskulla tai siveltimellä 1 – 2 kertaan.
 

KÄSITTELYOLOSUHTEET

Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Tuulettaminen maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana nopeuttaa maalin kuivumista.
 

PINNAN HOITO

Maalin lopullinen kalvonmuodostus normaaliolosuhteissa kestää n. 4 viikkoa, jonka jälkeen pinta on saavuttanut lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä. Ennen tätä on maalipintaa käsiteltävä varoen. Maalipinta voidaan puhdistaa kevyesti pyyhkimällä. Työvälineenä käytetään kosteaa siivouspyyhettä, pehmeää sientä tms. Karkeaa harjausta tai voimakasta hankausta tulee välttää.
 

VARASTOINTI

Ei saa jäätyä.
 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

× Lähetä WhatsApp-viesti