Chevron kalanruotoparketti 125 mm leveä – Select – Pure (1-sauvainen)

Ranskalainen kalanruoto eli Chevron-kalanruoto ladotaan kauniisti 45-asteen kulmaan, jolloin ladonta muodostaa V-kuvion. Kuviointi on tyylikkään linjakas ja harmoninen niin pienemmissä kuin suuremmissakin tiloissa.

Tilaa mallipala tästä lattiasta:

Avainlippu

110,29  per pkt (1,104 m²)

Tuotteen neliöhinta: 99,90 €/m²
Toimitusaika: 1-3 viikkoa tilauksesta

Koodilla ”LAPUA” 2 mallipalaa 0 €!

Käytä kuponkikoodia ”LAPUA” ostoskorissa ja saat 2 mallipalaa 0 € (norm. 4,90 €/kpl). Maksat vain toimituskulut alk. 5,90 €.

Joustorahoituksen korko on 3 kuukauden euribor-korko lisättynä 4,7 %-12,0 %-yksiköllä (vaihteluväli). Esimerkiksi kun Joustorahoituksen nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (09/2019) + 8 %, todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 13,7 % ja luottohinta 5 358 € tai kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (09/2019) + 12,0 % todellinen vuosikorko 5 000 euron käytössä olevalle luotolle on 18,2 % ja luottohinta 5 469 €. Laskennassa on huomioitu kuukausittainen 12,50 euron tilinhoitomaksu. Joustorahoitus on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto. Luottoraja on 1 000 – 50 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Tuotteen kuvaus

Lapua Floors – Chevron kalanruotoparketti 125 Select Pure on 125 mm leveä Chevron-kalanruotoparketti. Parketin Pure-pintakäsittely öljyvahalla ei sisällä väripigmenttejä, joten lattia toistaa tammen sävyt kauniin syvänä. Aidon jalopuun lämmin sävy on 100-prosenttisesti läsnä, mikä on kunnianosoitus yhdelle rakastetuimmista ja ajattomimmista sävyistä sisustuksessa. Tammen luonnollinen kuviointi erottuu kauniisti öljyvahakäsittelyn läpi.

Pinnassa toistuu kauniisti jokaisen tammiaihion uniikit puunsyyt. Öljyvahattu tammiparketti on erittäin kolmiulotteinen ja kaunis suurena pintana, sillä se heijastaa tammen kuvioinneista valoa kauniimmin kuin lakatut lattiat. Pure-sävy on lämmin ja luonnollinen, muistuttaen miksi tammi on yksi suosituimmista sisustuselementeistä myös suurena lattiapintana.

Tiedätkö, minne Chevron-kalanruotoparketti on asennettu vuonna 1539? Oikea vastaus on: Fontainebleaun palatsiin (Château de Fontainebleau). Fontainebleaun palatsi on suuri ja kuuluisa renessanssiajan palatsi Fontainebleaun kaupungissa Ranskassa.

Tekniset tiedot
 • Pinnan sävy: Pure (Premium-tason UV LED -öljyvaha)
 • Pinnan käsittely: Hiottu (sileä pinta)
 • Viisteet: Kyllä
 • Lajitelma: Select (lähes oksaton)
 • Sauvaisuus: 1-sauvainen – jalopuun pintakerros muodostuu yhtenäisestä säleestä
 • Laudan mitat: 14 x 125 x 552 mm (K x L x P)
  • Paksuus: 14 mm
  • Runko: Koivuvaneri – minimoi tehokkaasti kosteuselämisen
  • Jalopuupinnan vahvuus: 3 mm – mahdollistaa hionnan 1-3 krt
 • Ympäristömerkintä/sisäilmaluokitus: M1-luokitus, ftalaattivapaa
 • Lattialämmitys: Soveltuu lattialämmityksen kanssa
 • Asennus: Liimapontti, liimataan ponteista kiinni toisiinsa tai suoraan pohjasta kiinni alustaan
 • Takuu: Rakenteelle kymmenen vuoden takuu ostopäivästä lukien
Lisätietoja / Hyvä tietää

Lajitelma

Select on tammen vähäkuvioisin ja vähäoksaisin lajitelma. Luonnonmateriaalina Select-lajitelmaan sallitaan sisältyvän vähäinen määrä helmioksia sekä pieniä kittauksia, tammen ydinsäteiden aikaansaamaa vaihtelevaa kuviointia sekä syykuviosta syntyvää sävyvaihtelua.

Pinnan käsittely

Hiottu pinta on sileä ja tasainen.

Lattian valmistus

Jokainen lattia valmistetaan aina tilauskohtaisesti asiakkaan tilaaman sävyn, tammiparketin leveyden ja pintakäsittelyn mukaisesti tehtaallamme Lapualla. Laadunvalvonnassa jokainen tilaus tarkistetaan silmämääräsäisesti.

Asennus

Chevron-kalanruoto liimataan ponteista kiinni toisiinsa. Tämä on suositeltu asennustapa tilaan, jossa tilan pituus ja leveys maksimissaan 10 x 8 m. Mikäli lattian asennuksessa tilan pituus 10 m tai leveys 8 m ylittää rajan, tarvitaan liikuntasauma lattiapintojen väliin, tai lattia liimataan pohjasta alustaan. Pohjasta alustaan liimaus estää lattian kosteuselämisen ja on suositeltu asennustapa yli 10 x 8 m tiloihin. Tutustu myös: asennusohjeet.

Oikea huoneilman suhteellinen kosteus sekä lämpötila tammiparketille

Ylläpidä ihanteellista huoneilman kosteutta (RH 40-60%) sekä ohjeiden mukaista lämpötilaa (+18-24°C) kaikkina vuodenaikoina. Tämä on tärkeä muistaa, sillä kyseessä on orgaaninen luonnontuote. Jos ilman suhteellinen kosteus alittaa RH 40%, silloin tammiparketti voi kutistua, ilmestyä rakoilua, hiushalkeamia sekä aaltoilua. Tutustu myös: asennusohjeet.

Pakettilaskuri
Tilaa kätevästi paketeittain!Yhteen pakettiin sisältyy 1,104 m² edestä parkettilattiaa. Kuinka monta pakettia tarvitset? Laske se pakettilaskurillamme: Käytä laskurissa desimaalipilkkuna pistettä pilkun sijaan. Pyöristä yllä oleva summa ylöspäin ja lisää lukumäärään mukaan 20 %, sillä kalanruotolattian asennuksessa syntyy hävikkiä pitkiä lankkuparketteja enemmän.

Valmistamme parkettilattiat tilaustyönä Lapuan tehtaallamme. Tuotteillamme on 100 % tyytyväisyystakuu.

Tammiparkettituotteillamme on Suomessa testattu, korkein M1-sisäilmaluokitus ja ne sopivat erinomaisesti myös allergikoille.

Käytämme tuotteiden sävytyksessä luonnollisia öljyjä sisältävää LED-öljyvahaa, joka suojaa ja korostaa jalopuun kaunista kuviointia ja sävyä.

Katso myös

 • Wax & Clean (Öljysaippua)

  24,90 
 • Maintenance Oil VÄRITÖN (Hoitoöljy) 1l

  39,90 
 • Intensive Cleaner (Puhdistusaine)

  24,90 
 • Maintenance Oil VALKOINEN (Hoitoöljy) 1l

  39,90 
× Lähetä WhatsApp-viesti