SAAT 2 MALLIPALAA ILMAISEKSI

Tilaa veloituksetta kaksi mallipalaa mallistostamme käyttämällä koodia: LAPUA

SELECT Collection

Select-lajitelmaan valitaan kuvioiltaan ja värisävyiltään rauhallisimmat palat tammesta. Lajitelmalle sallitaan helmioksien kittaus, tammen luonnollinen peilikuvio, eli puun ydinsäteiden aikaansaama kuvio, sekä syykuvion aiheuttama sävyvaihtelu. Select-lajitelma on lähes oksaton.

 

RUSTIC Collection

Rustic-lajitelma juhlistaa puun persoonallisuutta: oksat ja sävyvaihtelut ovat tyypillisiä Rustic-lajitelman tammilattialle. Rustic-lajitelmaan kuuluu eläväinen pinta, jossa on luonnostaan pieniä halkeamia. Sen takia moni rakastuu Rustic-lajitelmaan: se patinoituu kauniisti käytössä.

HERRINGBONE Collection

Herringbone- eli kalanruotokuvio tuo arvokkaan ilmeen tilaan. Kalanruotoparketin voi asentaa usealla eri tavalla: Herringbone, Double Herringbone, Diagonal Herringbone, Diagonal Basket Weave ym. Katso esimerkkikuvat kuvioista tuotteiden lisätiedoista.

MASSIIVITAMMILATTIAT

Massiivitammilattia on 100 % tammea koko 19 mm paksuudelta. Massiivitammilattiassa ei ole ristiinlaminointia rungossa estämässä lattian elämistä, minkä takia massiivitammilattia liimataan aina alustaan, lattian kanssa ei saa käyttää lattialämmitystä ja ilman suhteellisen kosteuden ylläpitäminen ideaalialueella on suositeltavaa.

SAARNIPARKETIT

Saarniparketin näyttävä syykuvio ja luonnollinen sävyvaihtelu kuultaa kauniisti öljyvahatun pintakäsittelyn läpi.

× Lähetä WhatsApp-viesti